Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Lazar: DNA, o structura de elita a MP. Isi va clarifica toate problemele zilele urmatoare

Lazar: DNA, o structura de elita a MP. Isi va clarifica toate problemele zilele urmatoare

Autor:

Daca despre controlul ce va viza institutia pe care o conduce a lasat sa se inteleaga ca n-are emotii, Procurorul General a facut cateva referiri si la asa-zisul “scandal” ce vizeaza Directia Nationala Anticoruptie”.

 

lazar1 Lazar: DNA, o structura de elita a MP. Isi va clarifica toate problemele zilele urmatoare“Sugerati dvs. ca exista scandal in DNA. Scandalul exista in jurul DNA, adica exista un bruiaj, un zgomot mediatic deosebit de inteersat, care ar vrea sa gaseasca vulnerabilitatile unei institutii de elita a Ministerului Public (MP)”, e de parere Lazar.

In cateva cuvinte, seful Ministerului Public e de parere ca lucrurile se vor lamuri in cel mai scurt timp. “Eu va sigur ca DNA este o structura de elita a MP, in care Uniunea Europeana a investit bani multi. Are un corp de elita, ca si intregul MP. Si DNA isi va clarifica in zilele imediat urmatoare toate problemele pe care le are. Scandalul este in jur. Este produs – nu dezinteresat- de anumite canale media. Evident ca avantajeaza pe cei care doresc oprirea luptei anticoruptie”, a analizat lazar intreaga situatie.


1 Comentariu la Lazar: DNA, o structura de elita a MP. Isi va clarifica toate problemele zilele urmatoare

  1. Nelu Stiuca

    A venit vremea clarificărilor NU NUMAI la DNA ci in intregul SISTEM JUDICIAR .ASA ZISELE DERAPAJE (REGII si scenarii CONCEPUTE DE MAFIOTI) DIN DNA REFLECTA MIZERIA DIN TOT SISTEMUL JUDICIAR VEZI CORPUL AVOCATILOR, NOTARILOR, EXPERTILOR, PROCURORILOR, JUDECATORILOR, GREFIERILOR, CE CALITATE UMANA DEGRADATA SE POATE CONSTATA IN PROCENTE INGRIJORATOARE, CE BOGATII IN TARA SI AFARA AU ACESTI MILIONARI, CE RELATII AU CU INTERLOPII LUMII , ETC. De 27 de ani SISTEMUL DE JUSTITIE are S.R.L-uri, S.C.-uri cu actiuni la purtator, etc toate in dauna dreptatii sociale.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!