AcasăPoliticaLaura Georgescu, acuzata de fals si abuz in serviciu

Laura Georgescu, acuzata de fals si abuz in serviciu

Laura Georgescu si-a pus in cap colegii de la CNA

Comisia de cultura din Camera Deputatilor va trebui sa analizeze sesizarile formulate de mai multi membri ai Consiliului National al Audiovizualului, care sustin ca presedintele CNA, Laura Georgescu, a incalcat legea.

Laura Georgescu si-a pus in cap colegii de la CNA

Cele doua scrisori au ajuns ieri pe masa Biroului Permanent, conducerea Camerei stabilind insa ca deputatii din Comisia de cultura sunt in masura sa se pronunte pe aceasta tema. Pe langa sesizarile  transmise Parlamentului, Alexandru Jucan, unul dintre contestatarii Laurei Georgescu, a depus la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie un denunt pentru fals material in inscrisuri oficiale si abuz in serviciu contra intereselor publice.

Scandalul a pornit in luna aprilie, cand Alexandru Jucan, Florin Gabrea si Narcisa Iorga  (membri CNA) au semnalat faptul ca Laura Georgescu, despre care se stie ca este protejata pesedistului Viorel Hrebenciuc,  a modificat decizia privind Codul de reglementare a continutului audiovizual, adoptata unanim de Consiliu, si a trimis-o la Monitorul Oficial intr-o forma diferita. “Fapta doamnei Laura Georgescu a fost sesizata deja Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie”, au anuntat membri CNA care au solicitat, totodata, si demisia acesteia de la sefia Consiliului.

author avatar
Victor Paun
545 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger