Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Laudand ca Dragnea trece la “retragerea acoperitilor din institutii”, un fost lider pesedist da 4 nume

Laudand ca Dragnea trece la “retragerea acoperitilor din institutii”, un fost lider pesedist da 4 nume

Autor:

Actualul lider social-democrat se pregateste de curatenie. Adica sa ii scoata pe “acoperitii” din PSD din institutii.

 

13413660 1045053385550547 2410153570059355656 n 375x500 Laudand ca Dragnea trece la retragerea acoperitilor din institutii, un fost lider pesedist da 4 numeA spus-o – in chip de lauda – fostul deputat Cristian Rizea si, pana in februarie anul trecut, sef al filialei PSD sector 5. “In sfarsit un lucru bun face si Dragnea : ,, retragerea acoperitilor din institutii ” !”, a scris Rizea pe Facebook.

Fostul parlamentar nu s-a ferit sa inainteze si cateva nume, pastrand, insa, misterul in privinta altora. “Sper sa i elimine in primul rand pe acoperitii din PSD : domnii deputati Mihai Tudose , Gabriel Vlase , Georgian Pop , Marcel Ciolacu , si mai sunt vreo 2-3 ….( unii chiar primari de sector)…”, a mai notat Rizea, incheind, cat sa dea greutate spuselor sale, “si credeti-ma ca stiu bine ce vorbesc”.

Dupa cum era de asteptat, postarea n-a ramas fara reactii.


1 Comentariu la Laudand ca Dragnea trece la “retragerea acoperitilor din institutii”, un fost lider pesedist da 4 nume

  1. cobe

    Si daca sri isi va retrage acoperitii din media,partide politice,mafia statala-justitie etc. vor fi introdusi in acelasi timp alti acoperiti,dar sper ca urmatorii sa fie mai destepti sa nu ma prind nici eu ca sunt acoperiti,altfel degeaba.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!