Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Lamuririle lui Grindeanu pe tema anchetei de la Timisoara: O manipulare. N-am raspuns niciodata de acest domeniu

Lamuririle lui Grindeanu pe tema anchetei de la Timisoara: O manipulare. N-am raspuns niciodata de acest domeniu

Autor:

Pe fondul speculatiilor pe care spune ca le-a aflat recent – ca urmare, se stie, a audierilor actualului, dar si a unui fost edil al Timisoarei, la DNA, intr-un dosar in care se ancheteaza sute de retrocedari de imobile nationalizate -premierul Grindeanu a explicat ca, in perioada in care era viceprimar in orasul de pe Bega nu a avut nicio atributie in sfera Patrimoniului.

 

grindeanu1 655x500 Lamuririle lui Grindeanu pe tema anchetei de la Timisoara: O manipulare. N am raspuns niciodata de acest domeniuVorbind despre ancheta de la Timisoara, ce vizeaza peste 900 de retrocedari, si anume dosarul in care procurorii DNA sustin ca presupusul prejudiciu ar fi de circa 40 de milioane de euro, Grindeanu a lasat sa se inteleaga, la Realitatea Tv, ca nu ar avea nicio treaba cu acest subiect. “Am vazut in aceste zile (…) ca am o legatura cu acea ancheta de la Timisoara, cu retrocedari (…) Mi se pare o chestiune deplasata, o manipulare, pentru ca n-am raspuns niciodata, la Timisoara, ca viceprimar, de acest domeniu – cel al Patrimoniului. (…) Eu stiu ca e interesant sa legi numele primului-ministru de diverse… (…)”, a sustinut, sambata seara, Grindeanu, actualul prim-ministru, insa fost vice al Timisoarei, in perioada 2008-2012.

Lamuririle premierului au venit la finele zilei in care actualul edil al Timisoarei si-a sustinut vehement nevinovatia, atat pe facebook, cat si intr-o conferinta de presa, in cazul in care e suspectat de abuz in serviciu. DETALII AICI.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!