Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » La MS nu se prea stie cati medici sunt in Romania

La MS nu se prea stie cati medici sunt in Romania

Autor:

“Multi, foarte multi” doctori sunt in Romania, din cate a concluzionat ministrul Sanatatii insusi. Numarul lor exact, insa, este un real mister la momentul de fata.

 

16938436 1529310640419964 5319743246902327794 n ministru La MS nu se prea stie cati medici sunt in RomaniaCel putin asta rezulta din spusele lui Florian Bodog, dintr-o emisiune difuzata duminica, la Digi 24. O inventariere a situatiei ar urma sa se faca, insa, in acest sens infiintandu-se un Centru National de Resurse Umane, din cate a punctat reprezentantul Guvernului. “Depinde, (…) cifre exacte eu nu am la momentul de fata, insa (…) cei mai multi sunt medicii de familie, daca vorbim de specialitati, sunt pediatri care in momentul de fata sunt destul de putini, sunt chirurgi, sunt medici de medicina interna. (…) Practic nu avem, la momentul de fata, o evidenta la nivelul Ministerului Sanatatii cu toti medicii (…), a precizat ministrul.

In alta ordine de idei, oficialul guvernamental a adus in discutie si chestiunea infectiilor nosocomiale, subliniind faptul ca nu doar Romania se confrunta cu aceasta problema. Atat doar ca in alte parti nu ar fi intr-atat de tratate prin presa. “Aceste infectii nosocomiale nu sunt caracteristice doar sistemului de sanatate din Romania, la noi sunt foarte mult mediatizate”, a tinut sa sublinieze Bodog.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!