AcasăPoliticaLa ce se asteapta ministrul Muncii de la Iohannis in privinta Legea...

La ce se asteapta ministrul Muncii de la Iohannis in privinta Legea salarizarii unitare

Ministrul Muncii nu face un secret din faptul ca se asteapta ca seful statului sa nu dea din prima unda verde Legii salarizarii unitare, o data ce proiectul va ajunge pe masa lui, in vederea promulgarii. Adica se asteapta ca Iohannis sa intoarca legea in Parlament.

Precizand, in primul rand, faptul ca actul normativ va fi trimis Legislativului saptamana viitoare, Olguta Vasilescu a declarat ca se asteapta sa apara amendamente, dar ca „nu se accepta modificari”. Totodata, invocand un posibil calendar in privinta legii, sefa de la Ministerul Muncii a punctat ca se asteapta ca la sfarsitul lunii mai sa fie si adoptata legea in cauza, urmand ca in iunie, in situatia in care o intoarce presedintele, sa le ramana timp sa o treaca din nou prin Parlament.

Concret, Lia Olguta Vasilescu se cam asteapta ca proiectul salarizarii sa aiba soarta Bugetului. Cel putin asta a declarat, miercuri, invocand „intuitia”, dar si precedenta experienta a pesedistilor cu proiectul Bugetului pe anul in curs, despre care se stie ca a fost promulgat pe 16 februarie, dupa ce presedintele a avut doua runde de discutii cu premierul si ministrul de Finante. „Ma astept pentru ca am vazut ce ne-a facut la Buget, la toate legile importante”, a declarat Lia Olguta Vasilescu, social-democrata aflata in fruntea Ministerului Muncii.

223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger