Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Klaus Iohannis, despre achizitionarea rachetelor Patriot: s-a formulat “o solicitare principiala”

Klaus Iohannis, despre achizitionarea rachetelor Patriot: s-a formulat “o solicitare principiala”

Autor:

Pe fondul prezentei sale la baza militara de la Kogalniceanu, Klaus Iohannis a fost intrebat, joi, la Constanta, despre eventualitatea achizitionarii, de catre Romania, a unor rachete tip Patriot.

 

19959039 1415748131845767 6465166596181705999 n 720x405 Klaus Iohannis, despre achizitionarea rachetelor Patriot: s a formulat o solicitare principiala“Asta este o chestiune care e un pic mai greu de discutat asa in fata publicului general. Noi am lansat o solicitare principiala (…) catre partea americana (…) s-a publicat ieri pe site-ul Departamentului aceasta nota care urmeaza sa fie aprobata si mai departe. Dupa care vor incepe negocierile”, a explicat liderul de la Cotroceni.

Intrebarea adresata primului om in stat vine si in contextul concluziilor anuntate, deunazi, din directia ministerului Apararii, dupa discutiile dintre ministrul Tutuianu si ambasadorul Klemm, in care a fost abordata si posibilitatea achizitionarii de catre Romania a unor rachete de acest tip.

foto: Facebook/Klaus Iohannis    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!