AcasăPoliticaKlaus Iohannis declara ca asteapta solutionarea crizei

Klaus Iohannis declara ca asteapta solutionarea crizei

Sa sprijinim cu totii femeile in batalia pentru viata! Bine. Aplauze! Fanfara, baga imnul!

Daca recent purtatorul de cuvant al Presedintiei facuse cateva precizari pe tema situatiei guvernamentale, pe fondul retragerii sprijinului politic, deopotriva de PSD si de ALDE, pentru Guvernul condus de Sorin Grindeanu, de aceasta data a fost chiar Klaus Iohannis cel care a raspuns unei intrebari pe aceasta tema.

Concret, presedintele a precizat scurt, vineri, de la Cotroceni, ca „din comunicarea institutionala pe care o am astept solutionarea crizei”.

Deunazi, Madalina Dobrovolschi transmisese ca „presedintele solicita solutionarea urgenta a crizei din interiorul Coalitiei de guvernare pentru a se evita instabilitatea politica”, ca „rezolvarea crizei interne a Coalitiei este strict responsabilitatea partidelor din care este alcatuita”, dar si ca dupa ce functia de premier va fi vacantata (printr-una din cele doua variante- demisia sefului Guvernului sau adoptarea unei motiuni de cenzura) Klaus Iohannis „va declansa procedurile constitutionale în vederea desemnarii unui candidat pentru functia de prim-ministru”.

author avatar
Cristina Stefan
259 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pai cine sa fie in spetele acestei crize asteptat-neasteptate,in afara de multalak-reantors de la marele stapan dupa ce a primit cateva ok-uri,plus obisnuitul binom-trinom sau ce o mai fi.Vom vedea dupa ce datul in stamba al lui gringieanu se va termina,atunci isi va intra in rol marele alb si va pune in aplicare planul sau diabolic aprobat de marele stapan al coloniei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger