AcasăPoliticaKlaus Iohannis are un nou consilier prezidential: Laurentiu Stefan

Klaus Iohannis are un nou consilier prezidential: Laurentiu Stefan

Numarul consilierilor prezidentiali ai noului sef al statului, Klaus Iohannis, a ajuns la zece, dupa ce, marti, Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a celui mai nou membru al echipei de la Cotroceni.

Astfel, Laurentiu-Mihai Stefan se va alatura, incepand de lunea viitoare, staff-ului de la Administartia Prezidentiala.  Decretul privind numirea lui Stefan a fost semnat de catre seful statului marti, odata cu alte patru astfel de acte oficiale, intre ele si cel privind promulgarea Noului Cod al Muncii.

Laurentiu Stefan este specialist in Stiinte Politica, fiiind, de altfel, profesor la Facultatea de Stiinte Politice din cadrul universitatii Bucuresti. Nu in ultimul rand, noul consilier al presedintelui a lucrat la Ambasada Statelor Unite, ocupand functia de consilier politic.

Va amintim ca miercurea trecuta, Klaus Iohannis numea alti trei consilieri prezidentiali:  Leonard Orban, Elena Simina Tanasescu si Mihaela Ciochina, in conditiile in care, la acea data, echipa sfetnicilor primului om in stat numara deja sase persoane. Totul dupa ce, la inceputul lunii ianuarie, Iohannis semnase decretul de numire a lui Sergiu Nistor. Pe 22 decembrie 2014, noul lider de la Cotroceni numise primii cinci consilieri prezidentiali – Tatiana Niculescu Bran, purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Dan Mihalache, Dan Andrei Muraru, Cosmin Stefan Marinescu si Adrian George Scutaru.

Sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

author avatar
Cristina Stefan
315 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger