AcasăPoliticaKlaus Iohannis: Antonescu are nevoie de timp sa digere schimbarile care s-au...

Klaus Iohannis: Antonescu are nevoie de timp sa digere schimbarile care s-au produs

Liderul liberal Klaus Iohannis a comentat, miercuri, declaratiile lui Antonescu – care a spus ca nu-l va vota pe prezidentiabilul PNL pentru ca nu-l cunoaste, spunand ca fostul lider al partidului are nevoie de timp „sa digere schimbarile care s-au produs”.

Vorbind despre recentele comentarii facute de Antonescu la adresa sa, Iohannis a spus ca fostul lider liberal este inca marcat de ultimele schimbari produse in PNL.
„Dupa declaratiile domniei sale, nu am mai vorbit. (…) Consider ca mai are nevoie de un pic de timp ca sa digere schimbarile care s-au produs si care pentru domnia sa, cu siguranta, au fost drastice (…) Sunt convins ca stie sa accepte, dar eu cred ca inca este trist”, a spus presedintele PNL in cadrul unei conferinte de presa.

Prezidentiabilul PNL a mai marturisit, intrebat fiind daca a simtit vreodata ca l-a tradat pe Crin Antonescu, cel care l-a adus in PNL, ca nu a facut asa ceva. „Nici nu am avut cum sa simt asa din moment ce nu am facut asa”, a raspuns liderul liberal.

author avatar
Alina Costache
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger