AcasăPoliticaKlaus Iohannis a promulgat legea bugetului pe 2016

Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului pe 2016

La doar doua zile de cand proiectele au trecut de votul Legislativului, fiind, apoi, trimise la Cotroceni, in vederea promulgarii, seful statului a semnat, vineri, decretele prin care acestea acte normative au primit unda verde si din partea Presedintiei.

Astfel, din cate mentioneaza Administratia Prezidentiala, cele trei decrete semnate, pana la aceasta ora cel putin, de presedintele Iohannis sunt cele promulgarea Legii bugetului de stat si a Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul viitor, precum si cel privind promulgarea Legii pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pe anul 2016.

Deunazi, s-a aflat ca presedintele ar fi cat se poate de decis sa retrimita Legislativului, spre reexaminare, Legea darii in plata, cunoscuta drept „dai casa inapoi bancii, scapi de credit”, dar si sa promulge o lege care pe multi romani- din randul fumatorilor- nu prea ii multumeste. Este vorba, fireste, despre legea care interzice fumatul in locurile publice inchise. Momentan, insa, nu a venit niciun anunt oficial din partea Palatului Cotroceni in aceasta privinta.

Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului pe 2016

author avatar
Cristina Stefan
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger