AcasăPoliticaKlaus Iohannis a numit alti trei consilieri prezidentiali, printre ei si Leonard...

Klaus Iohannis a numit alti trei consilieri prezidentiali, printre ei si Leonard Orban

Seful statului a numit trei noi consilieri prezidentiali. Printre cei care vor face parte din echipa de la Cotroceni se numara si fostul consilier european, Leonard Orban.

Echipa consilierilor noului presedinte s-a marit. Miercuri, Klaus Iohannis a semnat decretele de numire in functie a celor trei noi membri ai team-ului de la Cotroceni: Leonard Orban, Elena Simina Tanasescu si Mihaela Ciochina.

In timp ce Orban va ocupa noul post incepand de joi, 15 ianuarie, potrivit comunicatului Administratiei Prezidentiale, Tanasescu si Ciochina vor prelua functia saptamana viitoare, mai exact luni, 19 ianuarie.

Va amintim ca Leonard Orban, fostul comisar european pentru Agricultura, a mai fost consilier prezidential, in perioada 2010-2011, in timpul mandatului lui Traian Basescu.

Pana la acest moment, echipa consilierilor prezidentiali numara sapte persoane. La inceputul lunii in curs, noul lider de la Cotroceni a semnat decretul de numire a lui Sergiu Nistor, dupa ce, pe 22 decembrie anul trecut, numise alti cinci consilieri prezidentiali – Tatiana Niculescu Bran, purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Dan Mihalache, Dan Andrei Muraru, Cosmin Stefan Marinescu si Adrian George Scutaru.

author avatar
Cristina Stefan
339 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger