AcasăPoliticaJurnalistul Radu Popa, al doilea om din PP-DD, exclus din partidul lui...

Jurnalistul Radu Popa, al doilea om din PP-DD, exclus din partidul lui Diaconescu!

Prim-vicepresedintele PP-DD, Radu Popa, a fost exclus din formatiunea condusa de Dan Diaconescu. Acuzat de „actiuni impotriva partidului”, Popa, considerat „mana dreapta” a patronului OTV, a fost dat afara.

Banuit ca ar fi incercat o apropiere de PSD, Radu Popa a fost inlaturat, vineri, din randurile PP-DD. Decizia a fost votata cu unanimitate in Biroul National de Coordonare al partidului. „Radu Mihai Popa nu a fost mandatat sa poarte negocieri cu nicio formatiune politica (…) discutiile purtate de dansul cu reprezentantii PSD au vizat doar interese si avantaje personale”, precizeaza reprezentantii partidului lui Diaconescu, intr-un comunicat de presa.

Mai mult, oficialii PP-DD sustin ca orice zvon privind plecarea unor parlamentari din partid ar fi fals si ca au fost, intr-adevar nemultumiti in randul alesilor PP-DD, insa doar privitor la „lipsa de activitate, neimplicarea si atitudinea sfidatoare a domnului Radu Mihai Popa, in calitate de lider de grup in camera Deputatilor”.

Radu Popa a fost implicat, in urma cu doar cativa ani, intr-un scandal cu iz  amoros, dupa ce a fost fotografiat pupandu-se, intr-o masina, cu Romanita Iovan, cunoscuta creatoare de moda. La acea data, Iovan era maritata cu fostul pilot Adrian Iovan.

author avatar
eNational
1.246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger