Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Junker, la Bucuresti: Trebuie ca Romania sa devina membru Schengen cat mai curand posibil

Junker, la Bucuresti: Trebuie ca Romania sa devina membru Schengen cat mai curand posibil

Autor:

Unul dintre aspectele asupra caruia s-a oprit Jean-Claude Junker in discursul sau sustinut in fata senatorilor si deputatilor autohtoni a tinut de aderarea statului roman la Spatiul Schengen.

 

12143107 10153231472313129 1866966266485173536 n junker 720x479 Junker, la Bucuresti: Trebuie ca Romania sa devina membru Schengen cat mai curand posibil“Romania isi merita locul sau natural in sanul UE si in Spatiul Schengen. Criteriile de adeziune la Spatiul Schengen au fost clare si nu trebuie sa ingreunam, aceste criterii. Trebuie ca Romania sa devina membru al Spatiului Schengen cat mai curand posibil, deoarece este un loc meritat”, a precizat, cu subiect si predicat, Junker, de la tribunal Parlamentului roman.

Va amintim ca dupa ce a fost prezent la Palatul Parlamentului, Jean-Claude Junker s-a indreptat catre Palatul Cotroceni, urmand sa aiba discutii cu presedintele Iohannis. Totodata, in cadrul primei sale vizite oficiale in Romania, in calitate de lider al Comisiei Europene, Junker va a vea o intrevedere si cu primul-ministru Grindeanu.

sursa foto: Facebook/Jean-Claude Junker    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!