Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Isi anunta retragerea, dupa esecul de la alegeri: Plec din politica

Isi anunta retragerea, dupa esecul de la alegeri: Plec din politica

Autor:

A fost unul dintre cei trei candidati independenti care au incercat sa obtina un mandat de deputat, in viitorul Legislativ, insa fara succes.

 

15391034 10153977219406175 5162946538033502865 n cern 468x500 Isi anunta retragerea, dupa esecul de la alegeri: Plec din politica “Macar am incercat”, a subliniat Remus Cernea, deputatul care, urmare a rezultatului care nu i-a permis sa acceada din nou in Parlament, pare decis sa spuna “pauza” scenei politice, dupa sapte ani in care a cochetat cu aceasta sfera. “Am incercat sa urnesc lucruri de care mai nici un alt om politic din Romania nu s-a atins. (…) Plec din politica romaneasca avand sentimentul ca totusi am plantat niste seminte care au generat dezbateri ample in societate, lucru in masura sa schimbe, in timp constiinte”, suna “retragerea” parlamentarului, postata luni dupa-amiaza, pe Facebook.

In alta ordine de idei, comentand asupra rezultatului votului din ziua trecuta, in urma caruia nu mai e un dubiu pentru nimeni faptul ca PSD a castigat detasat alegerile, Remus Cernea nu a facut un secret din faptul ca nu vede lucrurile cu ochi buni. “Votul care aduce o hipermajoritate PSD – ALDE condamna Romania la inca 4 ani de incremenire”.

Conform datelor venite din directia Biroului Electoral Central, Cernea a obtinut putin peste 4,200 de voturi la scrutinul din 11 decembrie.

foto: Facebook/Remus Cernea    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!