Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Iordache: Nu stiu de ce e asa mare dezbatere ca s-ar schimba un guvern, incepand cu primul-ministru

Iordache: Nu stiu de ce e asa mare dezbatere ca s-ar schimba un guvern, incepand cu primul-ministru

Autor:

Desi nu crede ca se va ajunge la o motiune de cenzura, fostul sef de la Ministerul Justitiei nu pare sa excluda oportunitatea schimbarii actualului Guvern, pe fondul zvonurilor tot mai insistente ca s-ar pregati modificari majore la acest capitol.

 

14520365 1171718069533132 6224626910389399662 n iordache 720x478 Iordache: Nu stiu de ce e asa mare dezbatere ca s ar schimba un guvern, incepand cu primul ministruPlecat din Cabinetul Grindeanu, pe fondul scandalului iscat de OUG 13, privind modificarile aduse Codurilor Penale, Florin Iordache sustine ca nu ar trebui exclusa varianta schimbarii actualului Guvern, in cazul in care s-ar ajunge la concluzia ca o alta varianta de echipa ar pune mai bine in aplicare programul de guvernare. “Nu stiu de ce e asa mare dezbatere ca s-ar schimba un guvern, incepand chiar cu primul-ministru. (…) Cred ca asa cum au fost numiti printr-un vot al CEx-ului, la fel pot fi si demisi. Si nu este un capat de tara daca un coleg sau mai multi sau chiar intreg Cabinetul va fi evaluat astazi si (…) se va constata ca cea mai buna solutie pentru punerea in aplicare a programului de guvernare e sa venim cu alta formula de Guvern, atunci trebuie pornit de la acel fapt”, a subliniat Iordache, la Antena 3, inainte de sedinta conducerii PSD.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!