AcasăPoliticaIordache nu face niciun pas inapoi cu OUG: CCR poate hotari daca...

Iordache nu face niciun pas inapoi cu OUG: CCR poate hotari daca este constitutionala sau nu

Iordache vrea, dar nu poate

In ciuda controverselor iscate de OUG privind Modificarea Codurilor, act normativ contestat la Curtea Constitutionala atat de catre seful statului, cat si din directia Consiliului Superior al Magistraturii, Florin Iordache nu are de gand sa faca un pas inapoi in privinta proiectelor legislative carora li s-a dat unda verde in sedinta de marti seara a Executivului.

„Oportunitatea, repet, este a Ministerului si mi le asum. Atata timp cat sunt ministru si am semnat pentru ele, mi le asum in totalitate”, a subliniat Iordache, vineri, de la sediul CSM, unde a fost analizata propunerea Procurorului General Lazar de incetare a detasarii secretarilor de stat Haineala si Sima la Ministerul Justitiei.

Intrebat daca ia in calcul o eventuala abrogare a actualei forme a OUG, Iordache a raspuns: „Ordonanta in acest moment inteleg ca este atacata la CCR fie de presedinte, fie de CSM, fie de Procurorul General (…) CCR poate hotari daca este constitutionala sau nu este constitutionala”.

288 afisari

2 COMENTARII

  1. Fii ferm Domnule Ministru Iordache. Ignorantii si lichelele nu pot decide asupra hotararilor guvernului.Numai parlamentul are voie sa se pronunte si nu prostanacii si derbedeii care protesteaza inutil si urat pe strazile unor orase.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger