Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Iordache lamureste cui i-a apartinut decizia plecarii sale din fruntea MJ

Iordache lamureste cui i-a apartinut decizia plecarii sale din fruntea MJ

Autor:

In asteptarea unui anunt de la Cotroceni, in privinta deciziei presedintelui referitor la nominalizarea inaintata de catre Sorin Grindeanu, pentru interimatul la Ministerul Justitiei, ministrul demisionar a facut, vineri in jurul pranzului, o lamurire esentiala.

 

14520365 1171718069533132 6224626910389399662 n ministru 720x478 Iordache lamureste cui i a apartinut decizia plecarii sale din fruntea MJ

Florin Iordache si-a anuntat, joi, plecarea de la MJ

Avand in vedere ca au fost voci care s-au intrebat daca a ales personal sa-si dea demisia sau i-a fost sugerat un astfel de pas, social-democratul a dat urmatorul raspuns, in momentul in care a parasit sediul ministerului pe care l-a condus doar o luna: “fara indoiala a fost alegerea mea, demisia este un act unilateral”.

Intre timp va reamintim faptul ca social-democrata Ana Birchall, ministrul delegat pentru Afaceri Europene in actualul Cabinet, a fost nominalizata pentru a prelua, interimar – adica nu mai mult de 45 de zile – sefia MJ, dupa pasul in lateral facut joi de Iordache, pe fondul controverselor iscate de OUG 13, intre timp abrogata.


1 Comentariu la Iordache lamureste cui i-a apartinut decizia plecarii sale din fruntea MJ

  1. Szonya

    Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.Pentru mai multe informatii, trimiteti textul “Detalii” la adresa de email : robertacilian@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!