AcasăPoliticaIohannis vrea o "primenire" a clasei politice

Iohannis vrea o „primenire” a clasei politice

Chiar daca mai sunt doar cateva luni pana cand actualul Legislativ isi incheie mandatul, tot ar fi nevoie de o curatenie la nivelul scenei politice. „Fara aceasta primenire a clasei politice nu vom putea merge mai departe”, spune seful statului. Concluziile sale survin votului in cazul Oprea.

Dupa ce s-a implicat activ intr-un proiect sustinut de jurnalisti din trustul Intact, in sensul in care a pedalat cativa kilometri, in zona mall-ului din Baneasa, alaturandu-se unei campanii cu scop nobil, Klaus Iohannis a raspuns unor intrebari ale jurnalistilor, despre realitatea curenta. Printre ele si cazul votului din Senat, in privinta fostului ministru Oprea. De aceasta data mesajul transmis personal, si nu prin intermediul purtatorului de cuvant, a facut trimitere catre un aspect pe care l-a mai aud sin discutie presedintele, si anume nevoia reinnoirii clasei politice. „Acest vot, care in sine, din pacate nu este singular (…)- arata foarte, foarte clar ca este nevoie de o reinnoire, de o curatire a clasei politice si de o reforma parlamentara. Pana ce nu reusim sa avem oameni curati, dedicati, in Parlament, nu vom putea sa miscam lucrurile. (…) Cum sa asteptam de la un cetatean sa aiba incredere in Parlament daca sunt – nu unul, doi – sunt mai multi parlamentari care sunt urmariti penal, altii care sunt condamnati penal?”, a conchis Iohannis.

In alta ordine de idei, pentru cei care se intreaba care a fost motivul pentru care a renuntat presedintele la costumatia tip office si a ales sa iasa la pedalat, in mijlocul zilei, va spunem ca menirea acestei campanii „Pedalam pentru Invictus 2017” este acela sa adune fonduri pentru a-i sprijini pe militarii romani raniti in teatrele de operatiuni din Afganistan care vor sa participe, anul viitor, la Jocurile Mondiale Paralimpice.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

88 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger