AcasăPoliticaIohannis trage la cantar cat Ponta plus toti pesedistii si acolitii lui

Iohannis trage la cantar cat Ponta plus toti pesedistii si acolitii lui

Liberalul Nicolae Robu (foto jos) vede in Klaus Iohannis noua stea a politicii dambovitene

Primarul Timisoarei, liberalul Nicolae Robu, ii acuza pe pesedisti ca vor sa acapareze cat mai multa putere in dauna PNL-ului.

Liberalul Nicolae Robu (foto jos) vede in Klaus Iohannis noua stea a politicii dambovitene
Nicolae Robu

Loviti sub centura de Ponta & Comp., liberalii “descopera”, dupa aproape doi ani de functionare a actualului Executiv, ca fac parte dintr-o “structura guvernamentala nemaiintalnita”, guvernare in care fratele lor PSD-ist “se detaseaza cu cinism de problemele reale ale tarii”. Lovit de revelatie este edilul timisorean Nicolae Robu, care s-a grabit sa afirme si ca liberalii nu vor accepta ca PNL sa fie pus “pe picior de egalitate cu partide-remorca, agatate mereu de cate-o locomotiva”.

Legat tot de actuala guvernare, Robu acuza PSD-ul si ca a inhatat o halca mult mai mare decat PNL: “Pai, domnule Ponta, despre ce paritate PSD-PNL mai putem vorbi, cand dumneavoastra puneti de o parte a liniei de referinta PSD cu acolitii, prin: Premier, un vicepremier PSD, un vicepremier UNPR, un vicepremier PC, iar de cealalta parte PNL, printr-un vicepremier? Asa paritate am promis noi electoratului, pentru asa ceva am primit mandat prin voturile obtinute impreuna?”. Tradati de aliati, liberalii se consoleaza cu ideea ca au un politician mai tare decat toti pesedistii laolalta: “Este adevarat ca domnul Klaus Iohannis face cat tot pachetul PSD plus acolitii, sau chiar mai mult, dar nu despre asta este vorba”.

author avatar
Simona Badulescu
487 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger