Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Iohannis subliniaza: e “foarte multumit de activitatea conducerii” DNA si PG

Iohannis subliniaza: e “foarte multumit de activitatea conducerii” DNA si PG

Autor:

Pe fondul aparitiei in spatiul public a inregistrarii atribuite sefei DNA, dar si a informatiilor cum ca in interiorul institutiei ar exista unele tensiuni, acestea din urma negate, insa, de catre Laura Kovesi, presedintele a subliniat ca asteapta concluziile evaluarii cerute de catre seful de la Ministerul Justitiei.

 

ioh Iohannis subliniaza: e foarte multumit de activitatea conducerii DNA si PGIn primul rand, seful statului a adus in discutie, in acdrul unei conferinte recent incheiate, la Cotroceni, la finele sedintei CSAT-ului, ca a fost “informat de aceste “abordari media si cred ca este bine sa se verifice. Se fac verificari si in interiorul DNA, de asemenea CSM se ocupa de anumite aspecte. Am luat act ca ministrul Justitiei a solicitat o inspectie pe management- atat la PG cat si la DNA. Aceste demersuri vor clarifica toate aceste aspecte”.

Pana atunci, insa, presedintele a reluat un mesaj transmis si anterior. Si anume: “eu sunt foarte multumit de activitatea acestor institutii si de activitatea conducerii acestor institutii”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!