Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Iohannis si-a spus parerea: alegerile din 2009 “nu au fost fraudate”

Iohannis si-a spus parerea: alegerile din 2009 “nu au fost fraudate”

Autor:

Pe fondul desfasurarii unor verificari pe marginea prezidentialelor de acum opt ani, de care se ocupa comisia parlamentara de ancheta, recent infiintata in acest sens, Klaus Iohannis a ales sa nu comenteze ce a fost la “cercul intern” care s-a intalnit acasa la fostul vicepremier Oprea, in noaptea alegerilor.

 

klaus iohannis 21 Iohannis si a spus parerea: alegerile din 2009 nu au fost fraudateChiar si asa, intrebat daca e de parare ca alegerile din 2009 ar fi fost fraudate, primul om in stat a parut convins ca nu se pune probelma de asa ceva. “Nu, dupa parerea mea alegerile nu au fost fraudate (…) dar cu siguranta este un exercitiu democratic nu neaparata important, dar interesant, ceea ce se intampla acum cu comisia de verificare” de la Parlament, a punctat Klaus Iohannis, in urma cu scurta vreme.

Mentiunile presedintelui vin dupa ce deunazi, la finele primei sedinte a comisiei parlamentare, s-a anuntat ca in prima parte a saptamanii viitoare ar urma sa aiba loc primele audieri, si ca printre politicienii care vor fi invitati la discutii, la Parlament, se numara Mircea Geoana, unul dintre candidatii la prezidentialele din 2009, precum si Viorel Hrebenciuc si Vasile Blaga.


1 Comentariu la Iohannis si-a spus parerea: alegerile din 2009 “nu au fost fraudate”

  1. cristyn

    LUCRU PART-TIME: NOI AM DAT DEJA EXTRA-BONUS 250 DE DOLARI! Lucrati acasa, la calculator, in timpul liber. Pe langa alte tipuri de castiguri, noi am dat deja și extra-bonus 250 DE DOLARI CHIAR DIN PRIMA LUNA a seriei de activitati speciale lansate la data de 12 aprilie 2017. Suntem pregatiti sa va ajutam pas cu pas, in asa fel incat sa castigati sigur, simplu si comod bani. Oferim si solicitam SERIOZITATE! Nu ne cautati decat dupa ce v-ati hotarat cu seriozitate! Cereti detalii mai multe la adresa de email: crysy73@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!