AcasăPoliticaIohannis si-a spus parerea: alegerile din 2009 "nu au fost fraudate"

Iohannis si-a spus parerea: alegerile din 2009 „nu au fost fraudate”

Basescu si Iohannis, „incalziti” pentru dezvaluirea altor dosare ale DIE

Pe fondul desfasurarii unor verificari pe marginea prezidentialelor de acum opt ani, de care se ocupa comisia parlamentara de ancheta, recent infiintata in acest sens, Klaus Iohannis a ales sa nu comenteze ce a fost la „cercul intern” care s-a intalnit acasa la fostul vicepremier Oprea, in noaptea alegerilor.

Chiar si asa, intrebat daca e de parare ca alegerile din 2009 ar fi fost fraudate, primul om in stat a parut convins ca nu se pune probelma de asa ceva. „Nu, dupa parerea mea alegerile nu au fost fraudate (…) dar cu siguranta este un exercitiu democratic nu neaparata important, dar interesant, ceea ce se intampla acum cu comisia de verificare” de la Parlament, a punctat Klaus Iohannis, in urma cu scurta vreme.

Mentiunile presedintelui vin dupa ce deunazi, la finele primei sedinte a comisiei parlamentare, s-a anuntat ca in prima parte a saptamanii viitoare ar urma sa aiba loc primele audieri, si ca printre politicienii care vor fi invitati la discutii, la Parlament, se numara Mircea Geoana, unul dintre candidatii la prezidentialele din 2009, precum si Viorel Hrebenciuc si Vasile Blaga.

author avatar
Cristina Stefan
81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger