AcasăPoliticaIohannis se intalneste, la Cotroceni, cu reprezentantii formatiunilor parlamentare. A fost anuntat...

Iohannis se intalneste, la Cotroceni, cu reprezentantii formatiunilor parlamentare. A fost anuntat programul consultarilor!

La o zi dupa ce seful statului a invitat reprezentantii partidelor si al formatiunilor politice cu reprezentare in Legislativ la consultari, la Cotroceni, a fost dat publicitatii programul acestor intalniri.

Astfel, Administratia Prezidentiala a anuntat, prin intermediul unui comunicat, faptul ca primii care vor veni consultarile de la Cotroceni sunt reprezentantii PSD, care vor avea discutii cu presedintele timp de o jumatate de ora, incepand cu ora 10. Vor urma membrii PNL, care vor intra la discutii cu Klaus Iohannis la ora 10.45, urmati fiind, la ora 11.30, de membrii UNPR, si, de la 12.15, de cei ai Partidului Conservator.

De la ora 13, conform programului anuntat de Presedintie, va fi randul reprezentantilor UDMR sa aiba consultari cu seful statului, pentru ca, 45 de minute mai tarziu sa inceapa intrevederea pe care Klaus Iohannis o va avea cu grupul parlamentar al Minoritatilor Nationale. De asemenea, la consultari vor fi prezenti si reprezentantii Partidul Poporului – Dan Diaconescu, incepand cu 14.30.

De altfel, fiecare discutie cu un partid sau formatiune cu reprezentare parlamentara va dura o jumatate de ora, discutiile fiind urmate de o pauza de 15 minute. Cat priveste agenda acestor consultari, Presedintia mentioneaza, in comunicatul citat, urmatorul aspect: „Pe agenda discutiilor se afla incheierea unui acord politic cu scopul asigurarii, in anul 2017, a unui prag minimal de 2% din PIB pentru Ministerul Apararii Nationale”.

92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger