AcasăPoliticaIohannis s-a intalnit cu judecatorii CCR

Iohannis s-a intalnit cu judecatorii CCR

Opt magistrati din cadrul Curtii Consitutionale, printre ei actualul presedinte al CCR, judecatorul Zegrean, dar si viitorul interimar pe aceasta functie, Valer Dorneanu, au ajuns la Cotroceni.

Prezenta magistratilor CCR la sediul Presedintiei a fost acela trei dintre actualii membri ai echipei Curtii isi incheie mandatul. Printre ei si Augustin Zegrean, judecatorul care, in ultimii trei ani, a prezidat acest for si care, din cate s-a anuntat de la Cotroceni, a fost si cel care a solicitat aceasta intrevedere.

Din acelasi comunicat al Presedintiei, remis presei dupa incheierea intrevederii, aflam si ca seful statului a punctat, in cadrul discutiilor cu Zegrean, Dorneanu si ceilalti judecatori ai Curtii Constitutionale, „rolul CCR in promovarea cooperarii loiale dintre institutiile statului”.

Va reamintim ca, urmare a faptului ca mandatul sefului CCR se incheie pe 10 iunie, in sedinta de marti a Plenului CCR s-a votat un viitor presedinte interimar, care sa preia atributiile de conducator al Curtii, pana la alegerea unui nou lider.

sursa foto: presidency.ro

246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger