Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Iohannis: Rolul Romaniei este de a fi un reper de stabilitate in zona

Iohannis: Rolul Romaniei este de a fi un reper de stabilitate in zona

Autor:

Revenit de curand in tara din Germania, unde s-a intalnit cu omologul sau, Joachim Gauck, dar si cu Angela Merkel, cancelarul german, vizita aflata pe agenda liderului de la Cotroceni imediat dupa cea de la Chisinau, unde a avut, de asemenea, intrevederi cu presedintele si premierul Republicii Moldova, Klaus Iohannis s-a exprimat in legatura cu rolul pe care considera ca Romania trebuie sa il aiba in regiune. Si anume acela de “reper de stabilitate”.

 

Klaus Iohannis RICA PETRESCU Iohannis: Rolul Romaniei este de a fi un reper de stabilitate in zona Impresiile notate, sambata la amiaza, de catre seful statului intr-o postare pe contul sau de Facebook vin, asadar, dupa recentele sale deplasari la Berlin si Chisinau, primele pe care le-a facut in calitate de presedinte, dar si inainte de vizita pe care urmeaza sa o intreprinda, la mijlocul lunii viitoare, la Kiev, in Ucraina. “Rolul Romaniei este de a fi un reper de stabilitate in zona si de gandire politica inteleapta in contextul tensiunilor si al pericolului de la granita de est a Uniunii Europene”, e de parere Klaus Iohannis.

Liderul de la Cotroceni a rezumat, in cate o fraza, concluziile discutiilor cu inaltii oficiali germani si din Republica Moldova: “La Chisinau, am vorbit despre drumul european pe care il are de parcurs Republica Moldova, iar la Berlin, despre drumul pe care il are de parcurs Uniunea Europeana catre tari expuse instabilitatii precum Republica Moldova”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-12-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!