Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Iohannis, revoltat de OUG pe modificarea Codurilor: E inadmisibil. O bataie de joc!

Iohannis, revoltat de OUG pe modificarea Codurilor: E inadmisibil. O bataie de joc!

Autor:

La cateva ore, practic, de cand Guvernul anunta adoptarea prin ordonanta de urgenta, a modificarilor aduse Codurilor, Klaus Iohannis a venit la sedinta CSM-ului.

 

iohannis doi Iohannis, revoltat de OUG pe modificarea Codurilor: E inadmisibil. O bataie de joc!Inainte de a incepe aceasta intrunire, pe care a si prezidat-o, presedintele a criticat vehement adoptarea, peste noapte practic, a respectivei ordonante. “Este inadmisibil, inacceptabil, un scandal, o bataie de joc. Cum vreti. Nu se poate ca Guvernul sa adopte noaptea, fara avizul CSM, fara sa fie inclusa pe ordinea de zi, o documentatie, o ordonanta de urgenta intr-un domeniu atat de sensibil, cum este Codul penal si codul de procedura penala. Aceasta chestiune nu este pur si simplu tolerabila si pentru a vedea cum vede sistemul de justitie aceasta chestiune, am venit astazi la CSM”, a anuntat Iohannis, pe un ton vizibil iritat.

De altfel, inca de noaptea trecuta seful statului vorbea despre “o zi de doliu pentru statul de drept. Statul de drept, care a primit o lovitura puternica de la adversarii justitiei, dreptatii si luptei impotriva coruptiei”, in conditiile in care concluziile sedintei de Guvern- in speta adoptarea Bugetului, a acestei OUG pe Coduri, dar si trimiterea in Parlament, ca proiect de lege, a gratierii, au fost anuntate dupa ora 21.


1 Comentariu la Iohannis, revoltat de OUG pe modificarea Codurilor: E inadmisibil. O bataie de joc!

  1. fata morgana

    Unde e tovarasul Boieru sa le spuna romanilor ce minunat este PSD-ul? Se ascunde si el odata cu sobolanii?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!