AcasăPoliticaIohannis: PSD-ul trebuie sa aleaga intre PNL si PC. Daca ei se...

Iohannis: PSD-ul trebuie sa aleaga intre PNL si PC. Daca ei se inteleg bine, sa ramana impreuna

Klaus Iohannis

Vorbind despre negocierile din USL, cu privire la remanierea guvernamentala si in special despre discutiile in legatura cu propunerea de a avea patru vicepremieri, cate unul de la fiecare partid al Aliantei, prim-vicepresedintele liberal considera ca PSD-ul ar trebui sa aleaga intre PNL si PC, pentru ca nu se cade sa fie considerati egali.

Klaus Iohannis

Afirmand ca liberalii nu le-au cerut social-democratilor sa renunte la o alianta cu Partidul Conservator, Klaus Iohannis a punctat cat se poate de clar asupra faptului ca partidul din care face parte nu accepta ca PC-ul sa fie considerat egal al PNL-ului in Alianta aflata la Guvernare, sustinand ca social-democratii ar trebui a aleaga intre cele doua formatiuni politice.

Demersul in sine nu reprezeinta un pericol pentru USL, pentru ca nu va atrage ruperea Uniunii Social Liberale, considera prim-vicepresedintele PNL. „PSD trebuie sa aleaga foarte simplu intre noi sau ei. (…) Daca ei (PSD-ul si PC-ul), dintr-o data, se inteleg super bine, sa ramana impreuna. (…) Noi nu putem sa acceptam ca PC-ul sa fie pus pe picior de egalitate cu PNL-ul”, a declarat Iohannis, joi, intr-o conferinta de presa.

259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger