Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Iohannis promulga cresterile salariale, dar retrimite Parlamentului Legea celor 102 taxe

Iohannis promulga cresterile salariale, dar retrimite Parlamentului Legea celor 102 taxe

Autor:

Seful statului a dat deja unda verde ordonantei care va aduce mariri salariale bugetarilor din Educatie si Sanatate, insa retrimite Legislativului “Legea Dragnea”.

 

Klaus Iohannis 552x500 Iohannis promulga cresterile salariale, dar retrimite Parlamentului Legea celor 102 taxeUn anunt in acest sens a fost facut chiar de la Cotroceni, in urma cu scurta vreme. Klaus Iohannis insusi a anuntat ca legea privind cresterile salariale, declarata deunazi constitutionala de catre magistratii CCR, a fost deja promulgata si ca urmeaza sa intre in vigoare de la inceputul anului viitor.

“Legea Dragnea”, in schimb, cum este cunoscut actul normativ prin care initiatorii, social-democrarii, doresc a elimina 102 taxe, printre care timbrul de mediu, dar si taxa radio-TV, face cale intoarsa la Parlament. De altfel, tocmai aceasta chestiune a renuntarii la taxa radio si TV l-a facut pe presedinte sa ia aceasta decizie. “Nu cred ca este bine sa se renunte, fara o discutie asezata, aprofundata, calma, la taxa radio-TV”, a anuntat presedintele, a precizat Iohannis. Seful statului a subliniat ca ramane la latitudinea viitorului Legislativ soarta acestei chesituni. “Daca noul Parlament va discuta aceasta chesitune si va lua o decizie (…) atunci, singur, imi va trimite legea in forma in care se va considera atunci si o voi promulga atunci”, a subliniat primul om in stat.


1 Comentariu la Iohannis promulga cresterile salariale, dar retrimite Parlamentului Legea celor 102 taxe

  1. cobe

    Scrie oare in Constitutia acestei colonii ca o lege declarata constitutionala de ccr trebuie sa fie promulgata in 10 zile de la data hotararii ccr-lui?,sau nu mai este valabila,a devenin hartie cu patru straturi moale si stergatoare.Ce penibil a devenit sascazul,bine ca nu l-am votat,nici pe el nici pe fratele lui geaman,basanau,pentru ca i-am ginit de la prima reprezentare pe sticle(la unul de wisichi) sau ecrane.Nu este deloc greu sa citesti caracterul unui politician dupa mai multe manifestari,pentru ca poate sa-si joace rolul,scris de altii uneori,dar pana la urma mai devreme,pentru naivi mai tarziu,isi da arama pe fata.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!