Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Iohannis, primit de Papa Francisc

Iohannis, primit de Papa Francisc

Autor:

In prima dintre cele trei zile ale vizitei sale in Italia, seful statului va fi prezent, asemeni altor presedinti si premieri europeni, la o intrevedere deosebita.

 

603806 814444195309500 916032629073981295 n iohannis 2 500x500 Iohannis, primit de Papa FranciscSi anume va fi primit in audienta, la Vatican, de catre Papa Francisc, in marja reuniunii informale a Consiliului European, unul aniversar si de bilant, din cate anunta Presedintia.

Intrevederea CE va avea loc sambata, in capitala Italiei, fiind convocata pe fondul implinirii a sase decenii de la semnarea Tratatelor de la Roma, de catre cele sase state fondatoare ale Uniunii – Belgia, Franta, Germania Federala, Italia, Luxemburg si Olanda. Este vorba atat despre Tratatul privind Comunitatea Economica Europeana, cat si despre cel al Comunitatii Europene pentru Energie Atomica (EURATOM).

In acelasi timp, “Summitul de la Roma va marca începutul procesului de reflecţie cu privire la viitorul Uniunii Europene, proces care ar urma sa fie definitivat în cursul anului 2019”, se mentioneaza in comunicatul de la Cotroceni, din care mai aflam ca, de aceasta data duminica, presedintele Iohannis va avea discutii cu mai multi studenti si profesori romani aflati in Italia, la Accademia di Romania.

foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!