Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Iohannis, premiat in SUA

Iohannis, premiat in SUA

Autor:

In cea de-a doua zi in care a ajuns pe teritoriul Statelor Unite, primul om in statul roman a primit “Light Unto the Nations”, o distinctie pe care, de-a lungul anilor, au mai primit-o Bill Clinton, dar si Nicolas Sarkozy.

 

18813450 1376881155732465 3797208022918720795 n ioh 720x405 Iohannis, premiat in SUA“Onorat sa primesc distinctia ”Light Unto the Nations”, pe care American Jewish Committee mi-a acordat-o, la Washington. Premiul simbolizeaza meritul romanilor care apara neincetat valorile democratiei si ale statului de drept”, este mesajul pe care l-a transmis, via Facebook, presedintele Iohannis, cu prilejul evenimentului desfasirat in cadrul Sesiunii formale destinate liderilor internationali, din cadrul Forumului Global American Jewish Committee (AJC).

De altfel, Iohannis s-a adresat in cadrul reuniunii, de aceasta data in engleza, multumind pentru distinctia acordata si transmitand, printre altele, faptul ca accepta acest premiu “nu pentru mine, ci pentru tara mea si pentru poporul roman”.

“Light Unto the Nations” se decerneaza unor sefi de stat sau de guvern in semn de recunoastere pentru impactul international important in domeniul pacii, securitatii, democratiei, promovarii valorilor umane, din cate transmitea, recent, Presedintia.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!