AcasăPoliticaIohannis-Ponta, intalnire de lucru la Cotroceni

Iohannis-Ponta, intalnire de lucru la Cotroceni

Seful statului si cel al Guvenului au avut, joi in jurul pranzului, o intrevedere de lucru, la Palatul Cotroceni. Intrevederea a inceput la ora 11.

Cei doi inalti oficiali s-au intalnit la initiativa liderului de la Cotroceni, pentru a dezbate, printre altele, chestiuni ce tin de „situatia executiei bugetare pentru anul 2014 la nivelul MApN, fondurile alocate pentru Aparare in 2015 si perspectivele pentru urmatorii doi ani”, dupa cum se precizeaza intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis si Victor Ponta au avut mai multe intrevederi, la Cotroceni, de la instalarea in functie a presedintelui. De aceasta data, insa, intalnirea sefului statului si a premierului are loc in contextul in care Franta si o lume intreaga au primit cu groaza vestea socanta ca 12 oameni au pierit, in urma unui atac terorist ce a vizat sediul redactiei unei publicatii satirice, „Charlie Hebdo”. Ca urmare a tragediei, joi a fost decretata zi de doliu national in Franta, urmand ca, timp de trei zile, drapelurile sa fie coborate in berna.

sursa foto: olt-alert.ro

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger