AcasăPoliticaIohannis: Pe zi ce trece sansele de iesire pozitiva din acest impas...

Iohannis: Pe zi ce trece sansele de iesire pozitiva din acest impas scad

Klaus Iohannis

Prim-vicepresedintele liberal Klaus Iohannis sustine ca, odata prelungit impasul privind remanierea guvernamentala, urmare a esecului negocierilor dintre PSD si PNL, sansele de „iesire pozitiva” sunt tot mai mici.

Klaus Iohannis

„Cred ca s-a ajuns intr-un impas, din pacate nu s-a reusit intrarea pe un fagas mai linistit. Dimpotriva. Prim-ministrul si-a dorit sa ocupe de indata posturile vacantate de cei doi colegi.(…) Evolutia arata ca (…) pe zi ce trece sansele de iesire pozitiva din acest impas scad”, a precizat Iohannis, joi, intr-o conferinta de presa.

Cat despre pasii pe care ii vor urma liberalii in urmatoarea perioada, Iohannis a punctat: „Cred ca este un pic prematur sa spunem ce se va intampla luni sau marti (…) PNL-ul nu are cum sa renunte, fiinda aceste solicitari sunt intarite de deciziile ultimului Birou Politic al partidului. (…) Noi am declarat ce ne dorim, noi ne dorim sa intarim prin prezenta noastra Guvernul, dar se pare ca exista si alte optiuni in Guvern”, a continuat edilul sibian.

184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger