AcasăPoliticaIohannis nu accepta varianta sa fie ministru de Interne, dar nu si...

Iohannis nu accepta varianta sa fie ministru de Interne, dar nu si vicepremier

Prim-vicepresedintele liberal Klaus Iohannis, propunerea PNL pentru portofoliul Internelor, dar si pentru postul de viceprim-ministru, a declarat ca nu accepta o functie, fara cealalta.

Mai exact, primarul Sibiului a lasat, marti, sa se inteleaga ca nu e loc de jumatati de masura, si ca aceste doua functii au fost convenite sa vina „la pachet”. Iohannis a precizat, pentru Gandul, ca nu va accepta sa fie nominalizat doar pentru postul de ministru de Interne, in formula restructurata a Executivului, dar nu si pentru functia de vicepremier: „Evident ca nu (va accepta-n.r), eu nu sunt nominalizat pentru Ministerul de Interne, ci pentru functia de vicepremier si ministru Afacerilor Interne”.

In cursul acestei dimineti, premierul Ponta, copresedinte al USL, anunta ca in cursul acestei zile ar urma sa trimita propunerile pentru cei patru ministri, catre Presedintie, in cazul in care are „ok-ul” lui Antonescu. Este vorba de Klaus Iohannis – ministru de Interne, Eugen Nicolaescu – ministru de Finante, Cristian Busoi – ministru Sanatatii si Teodor Atanasiu – ministru al Economiei.

185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger