AcasăPoliticaIohannis, mesaj pentru militarii romani raniti in Afganistan

Iohannis, mesaj pentru militarii romani raniti in Afganistan

Seful statului a transmis un mesaj adresat atat militarilor romani care au avut de suferit de pe urma incidentului survenit, joi dimineata, in timpul unei misiuni de patrulare terestra, cat si familiilor acestora, care ii asteapta acasa.

Odata ce a aflat despre incidentul in care au fost implicati cei patru militari romani aflati in misiune in Afganistan, care au fost raniti de explozia unei masini-capcana, la doar cativa kilometri de baza de la Kandahar, presedintele a tinut sa le transmita ganduri de incurajare si urari de insanatosire grabnica. „Imi indrept gandurile catre militarii nostri raniti in Afganistan. Sunt alaturi de ei in aceste momente de grea incercare si le doresc insanatosire grabnica”, a transmis liderul de la Cotroceni.

Mai mult, Klaus Iohannis s-a gandit si la rudele celor patru militari, care au primit vestea ca apropiatii lor au avut de suferit de pe urma exploziei masinii respective. „Asigur familiile celor raniti ca militarii nostri vor primi cele mai bune ingrijiri medicale”, sustine Iohannis.

Potrivit Ministerului Apararii, cei patru militari au primit primele ingrijiri la fata locului, inainte de a fi transportati la spital, la Kandahar, unde au ramas internati, fiind „in stare stabila”. De altfel, incidentul a avut loc la circa opt kilometri de baza militara din acest oras afgan.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger