AcasăPoliticaIohannis merge la Bruxelles, la Consiliul European

Iohannis merge la Bruxelles, la Consiliul European

Din directia Cotrocenilor s-a anuntat, in aceasta dupa-amiaza, faptul ca joi si vineri seful statului se va afla in capitala Belgiei.

In conditiile in care, la inceputul lunii, Klaus Iohannis anunta ca ii da mandat premierului pentru a reprezenta Romania la doua reuniuni care au avut loc la Bruxelles, una dintre ele cu liderii statelor europene si cu reprezentantii Turciei, in privinta chestiunii migratiei, dar si la o reuniune a membrilor Consiliului European, de aceasta data aflam ca presedintele Iohannis insusi va merge in Belgia.

Mai exact, pe agenda publica a sefului statului, postata pe site-ul Administratiei Prezidentiale, figureaza faptul ca, in perioada 17-18 martie, Klaus Iohannis va participa, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European.

Dupa cum multi isi amintesc deja, premierul Dacian Ciolos –  fost comisar european- a reprezentat Romania la o intrunire a Consiliului European, cel de iarna, de la finele anului trecut, primind in acest sens mandat de la presedinte, si unda verde din directia Parlamentului in priinta acestui mandat de reprezentare.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger