AcasăPoliticaIohannis, la bilantul MApN: Ati facut din Armata Romaniei un exemplu

Iohannis, la bilantul MApN: Ati facut din Armata Romaniei un exemplu

Prezent, asemeni premierului si altor inalti demnitari ai statului, la bilantul Ministerului Apararii, presedintele a tinut sa ii felicite pe reprezentatii MApN pentru activitatea din decursul anului trecut, dar si pentru faptul ca, gratie patriotismului pe care l-au demonstrat angajatii institutiei- deopotriva militari si civili- au facut „din Armata Romaniei un exemplu”.

„Am tinut in mod special sa particip la acest bilant pentru a onora Armata si in semn de respect pentru cei care servesc sub drapelul tricolor, gata oricand sa-si sacrifice viata pentru Romania”, le-a transmis Klaus Iohannis reprezentantilor ministerului condus de catre MIhnea Motoc, inca din debutul discursului sustinut cu prilejul prezentarii raportului de activitate al institutiei, pe 2016, dar si al principalelor obiective pentru anul in curs.

Totodata, liderul de la Cotroceni a tinut sa-si declare deplina incredere in Armata autohtona pe care a descris-o drept „unul dintre pilonii statului roman, o institutie fundamentala pe care romanii o privesc cu apreciere si mandrie”. Mai mult, Iohannis a subliniat ca „valoarea suprema” a Armatei o constituie oamenii. „La fel ca si concetatenii nostri, am deplina incredere in Armata, in profesionalismul si devotamentul ei. Pentru toate acestea si pentru modul in care va faceti datoria in numele Romaniei, zi de zi, misiune de misiune, in tara sau in afara granitelor, va multumesc”, a mai mentionat presedintele.

foto: Facebook/Klaus Iohannis

199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger