AcasăPoliticaIohannis, ironic la adresa temerii lui Dragnea in privinta alegerilor

Iohannis, ironic la adresa temerii lui Dragnea in privinta alegerilor

Presedintele gafelor are talentul de a scapa de gura altceva decat vrea sa spuna

Recent exprimatele ingrijorari venite din directia sefului PSD, in privinta unor posibile fraudari ale apropiatelor alegeri, n-au facut decat sa-i starneasca rasul primului om in stat.

Si spunem asta in conditiile in care, intrebat marti dupa-amiaza, ce parere are despre temerile carora le-a dat glas recent Liviu Dragnea, pe fondul arestarii sefei demisionare a Autoritatii Electorale Permanente, presedintele Iohannis a zambit larg, raspunzand sec: „chiar el?”.

Apoi a trecut la o alta tema, nedorind sa mai zaboveasca pentru precizari pe acest subiect in privinta caruia, deunazi, primul-ministru a tinut sa ii dea un raspuns mai elaborat sefului PSD. „Am inteles ca domnul Liviu Dragnea este ingrijorat de posibila fraudare a alegerilor parlamentare. Stiu ca dumnealui este un om cu experienta in organizarea alegerilor si mai stiu ca, in trecut, nu totul a mers bine din acest punct de vedere”, nota Ciolos pe contul sau de Facebook, fara sa uite sa treaca in revista masurile gandite de Guvernul pe care il conduce in asa fel incat sa se limiteze „la minimum posibilitatile de fraudare a procesului electoral”.

In primavara acestui an, Liviu Dragnea a fost condamnat, definitiv, la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul supranumit „Fraude la referendum”, in care s-au anchetat aspecte ce atin de procesul de consultare publica desfasurat in anul 2012.

author avatar
Cristina Stefan
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger