AcasăPoliticaIohannis, in Polonia, la sapte decenii de la sfarsitul celui de-al Doilea...

Iohannis, in Polonia, la sapte decenii de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial

Liderul de la Cotroceni va pleca in Polonia, unde va participa, in cursul zilei de joi, la o serie de evenimente prilejuite de implinirea a 70 de ani de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Asadar, in cursul dupa-amiezii urmatoare, Klaus Iohannis se va afla la Gdansk, unde va vizita, alaturi de omologul sau polon, Bronislaw Komorowski, o expozitie dedicata celui de-al Doilea Razboi Mondial, in cadrul Centrului European Solidaritatea.

Mai mult, conform Administratiei Prezidentiale, in cursul serii, seful statului va lua parte la o ceremonie la Monumentul lucratorilor navali, in cadrul careia vor fi aprinse candele.

Ulterior, Iohannis va participa la un dineu oferit de catre liderul de la Varsovia, pentru ca mai apoi sa fie prezent la ceremonia de marcare a sfarsitului celui de-al Doilea Razboi Mondial, care va incepe in jurul orei 00.30, ora Romaniei, conform agendei presedintelui, anuntata miercuri.

Va amintim ca este a doua vizita a sefului statului, in Polonia, de la instalarea sa la Cotroceni, precedenta datand de la mijlocul lunii martie.

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger