Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Iohannis, in Polonia, la sapte decenii de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial

Iohannis, in Polonia, la sapte decenii de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial

Autor:

Liderul de la Cotroceni va pleca in Polonia, unde va participa, in cursul zilei de joi, la o serie de evenimente prilejuite de implinirea a 70 de ani de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

 

Klaus Iohannis RICA PETRESCU 402x500 Iohannis, in Polonia, la sapte decenii de la sfarsitul celui de al Doilea Razboi MondialAsadar, in cursul dupa-amiezii urmatoare, Klaus Iohannis se va afla la Gdansk, unde va vizita, alaturi de omologul sau polon, Bronislaw Komorowski, o expozitie dedicata celui de-al Doilea Razboi Mondial, in cadrul Centrului European Solidaritatea.

Mai mult, conform Administratiei Prezidentiale, in cursul serii, seful statului va lua parte la o ceremonie la Monumentul lucratorilor navali, in cadrul careia vor fi aprinse candele.

Ulterior, Iohannis va participa la un dineu oferit de catre liderul de la Varsovia, pentru ca mai apoi sa fie prezent la ceremonia de marcare a sfarsitului celui de-al Doilea Razboi Mondial, care va incepe in jurul orei 00.30, ora Romaniei, conform agendei presedintelui, anuntata miercuri.

Va amintim ca este a doua vizita a sefului statului, in Polonia, de la instalarea sa la Cotroceni, precedenta datand de la mijlocul lunii martie.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!