AcasăPoliticaIohannis il tine la rece pe Ponta

Iohannis il tine la rece pe Ponta

Desi nu oboseste sa ceara demisia premierului ori de cate ori iese la rampa, Klaus Iohannis discuta ”normal si eficient” cu Victor Ponta in intalnirile tete-a-tete.

Klaus Iohannis a ales sa ignore derapajele lui Victor Ponta

Toti cei care se asteptau ca intalnirea dintre ”surda de la Cotroceni” si ”belicosul de la Palatul Victoria” sa se lase cu scantei au fost dezamagiti. ”Am avut o intalnire foarte normala. Am discutat la rece cum se spune, foarte eficient despre chestiunile legate de refugiati, valuri de migratie. M-a informat in privinta catorva chestiuni bugetare dupa care ne-am despartit. A fost o intalnire de lucru normala”, a descris presedintele Klaus Iohannis intrevederea avuta, marti, cu premierul Victor Ponta.

Victor Ponta il respecta telegrafic pe pres. Iohannis

Chiar daca a lasat asistenta cu gura cascata, opinia exprimata de Iohannis confirma cometariul telegrafic facut pe Twitter de Victor Ponta, pe aceeasi tema: ”Intalnire cu Pres. Iohannis/ deschidere totala pt dialog, respect reciproc si colaborare Guv-Pres pt bunul mers al Romaniei!”. Concluzia: relatia Pres-Guv ramane una curat institutionala.

author avatar
Simona Badulescu
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger