AcasăPoliticaIohannis il provoaca pe Basescu: Dezbraca-ma!

Iohannis il provoaca pe Basescu: Dezbraca-ma!

Intentia presedintelui Traian Basescu de a scote la lumina informatiile ascunse, de prin CV-urile candidatilor la alegerile din toamna, nu numai ca nu-l sperie pe Klaus Iohannis, ba chiar ii da o stare de confort.

Traian Basescu ii tine in sah pe prezidentiabili

Pentru ca nu are nimic de ascuns, presedintele PNL este gata sa se lase dezbracat de seful statului. In plus, Klaus Iohannis sustine ca demersul lui Traian Basescu este „binevenit” si „normal”, reprezentand o dovada de responsabilitate fata de cetatenii acestei tari. „Acele declaratii (ale sefului statului – n.r) mi s-au parut foarte bune si binevenite. Este normal si natural, in orice tara, ca cele mai multe informatii sa fie la presedintele tarii si, daca presedintele considera ca are informatii importante pentru natiune, fiindca intram in campania prezidentiala, mi se pare un lucru natural si chiar de dorit sa vina si sa spuna ce stie despre candidati”, a afirmat prezidentiabilul PNL, mentionand ca, personal, a citit in alta cheie declaratiile recente  ale presedintelui Traian Basescu.

Klaus Iohannis saluta demersul sefului statului

„Nu am perceput acest anunt ca pe o amenintare, ci ca pe un gest de responsabilitate al presedintelui, care doreste sa aduca la cunostinta poporului aceste informatii relevante”, a explicat Iohannis. Mai mult, acesta a precizat ca este chiar nerabdator sa vada ce dezvaluiri va face seful statului, exprimandu-si convingerea ca acestea pot produce mutari importante pe scena politica. „Eu abia astept sa vina cu aceste informatii. Eu nu ma tem absolut deloc. Nici nu am de ce sa ma tem, nu am nimic de ascuns, dar mi se pare o abordare foarte interesanta. Si, daca asa se va intampla, s-ar putea sa avem surprize destul de importante in campania pentru prezidentiale ”, a mai spus liderul PNL Klaus Iohannis.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
914 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger