Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Iohannis il lauda pe romanul considerat erou la Londra

Iohannis il lauda pe romanul considerat erou la Londra

Autor:

Florin, compatriotul plecat la munca in capitala Marii Britanii care i-a sensibilizat puternic pe britanici cu gesturile sale din seara atacurilor de la Londra, l-a impresionat si pe seful statului.

 

15181363 1179324388821477 2159972971918788932 n iohannis 500x500 Iohannis il lauda pe romanul considerat erou la LondraAflat in Statele Unite si raspunzand unei intrebari despre romanul care a ajuns sa fie cunoscut in media britanica si laudat pentru curajul de a fi intervenit in momente extrem de tensionate, avand in vedere ca a fost vorba despre incidente de natura terorista, liderul de la Cotroceni a avut doar cuvinte frumoase la adresa tanarului. “Mi-a placut foarte mult si recunosc ca am vazut reportajele si l-am admirat. E demn de toata aprecierea”, a transmis Klaus Iohannis.

Intrebat daca se gandeste sa-l decoreze, Iohannis a raspuns: “e o idee care poate fi urmarita, de ce nu?”
Povestea romanului a facut inconjurul presei din Regatul Unit. Barbatul a iesit din brutaria in care lucreaza si, din cate a povestit ulterior, intelegand ca e vorba despre un atac, ba chiar vazand un om injunghiat, in apropierea sa, n-a dat bir cu fugitii, ci a actionat cum a putut mai bine, marturisind chiar ca l-ar fi lovit pe unul dintre atacatori cu o naveta in cap.

foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!