Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Iohannis i-a scris din nou lui Grindeanu, invitandu-l la Cotroceni

Iohannis i-a scris din nou lui Grindeanu, invitandu-l la Cotroceni

Autor:

O noua scrisoare expediata de la Cotroceni ia drumul Palatului Victoria. Seful statului considera ca se mai impune o discutie cu premierul, dar si cu ministrul Finantelor, pe fondul bugetului. Drept urmare a adresat primului-ministru o invitatie in acest sens.

 

discutii1 Iohannis i a scris din nou lui Grindeanu, invitandu l la CotroceniDiscutiile, la care ar urma sa fie prezent si Viorel Stefan, ministrul Finantelor, a fost stabilita pentru marti la ora 11, la Cotroceni, din cate reiese din textul scrisorii pe care Iohannis a adresat-o, luni, sefului Guvernului.

Concret, din directia Adminstratiei Prezidentiale se mentioneaza, intr-un scurt comunicat, faptul ca, “avand in vedere ca astazi Parlamentul Romaniei a transmis spre promulgare Legea bugetului de stat pe anul 2017 si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2017”, presedintele considera “oportuna o intrevedere cu privire la cele doua acte normative”.

Invitatia formulata din directia Cotrocenilor vine la aproximativ o luna de cand presedintele, premierul, dar si ministrul de Finante avusesera o alta discutie pe aceeasi tema.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!