AcasăPoliticaIohannis: E inadmisibil! Ii poftesc de urgenta pe Victor Ponta si...

Iohannis: E inadmisibil! Ii poftesc de urgenta pe Victor Ponta si Gabriel Oprea in fata microfoanelor!

Tocmai cand UNPR aprecia ca „presedintele Iohannis a inteles ca, intr-un stat de drept, este normal ca toate partile sa astepte rezultatele anchetei inainte de a se pronunta”, seful de la Palatul Cotroceni – prezent la Arad cu ocazia celebrarii Zilei Armatei – reactioneaza.


Duminica, presedintele a declarat, referitor la  incidentul din 20 octombrie, in urma caruia si-a pierdut viata un politist de la Brigada Rutiera, ca premierul Victor Ponta si ministrului Gabriel Oprea trebuie sa iasa public si sa-si exprime fiecare punctul de vedere. „Suntem in a cincea zi si nu avem o luare de pozitie din partea Guvernului. Asa ceva este inadmisibil! Ii poftesc de urgenta pe Victor Ponta si Gabriel Oprea in fata microfoanelor, pentru a da lamuriri. Nu ma refer la partea penala a accidentului in care, din nefericire, a murit un politist care a fost in timpul serviciului, ci ma refer la latura politica si la lamuriri de ordin general”, a declarat Klaus Iohannis.

 

Tot duminica, PNL i-a cerut oficial lui Gabriel Oprea sa demisioneze din guvern. Anuntul a fost facut de prim-vicepredintele PNL, Catalin Predoiu

 


author avatar
eNational
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger