Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Iohannis, dupa pierderea casei: Pot sa asigur ca n-am niciun fel de problema morala

Iohannis, dupa pierderea casei: Pot sa asigur ca n-am niciun fel de problema morala

Autor:

Subiectul locuintei pierdute irevocabil de catre familia Iohannis revine in atentia opiniei publice, de aceasta data dupa ce presedintele a facut precizari in aceasta privinta.

 

14908357 1156013607819222 6783875851360084120 n iohannis 720x405 Iohannis, dupa pierderea casei: Pot sa asigur ca n am niciun fel de problema moralaIntrebat, pe fondul pierderii si caii extraordinare de atac in cazul deciziei definitive prin care a pierdut casa din Sibiu, cum comenteaza pe marginea aspectelor trecute de magistrati in motivarea instantei brasovene, cum ca nu ar fi fost “de buna credinta”, si cum le raspunde celor care spun ca are o problema morala, in acest sens, presedintele a replicat: “aceste lucruri nu sunt scrise in acea decizie si pot sa-i asigur pe toti ca n-am niciun fel de problema morala, evident fiind o decizie definitiva, irevocabila, ea va fi intru totul respectata”.

Ulterior, reporterul a lamurit ca e vorba despre un aspect mentionat in cazul hotararii pronuntate in 2015. Totodata, Iohannis a tinut sa reitereze ca respecta hotararea instantei, fara sa o comenteze. “Nu s-a schimbat nimic prin aceasta decizie, suntem exact unde am fost si in toamna lui 2015, de cand se respecta, cu punct si virgula, acea decizie”, a conchis presedintele, la Cotroceni, la finele ceremoniei in care liberalul Mircea Ionescu Quintus a fost decorat, cu prilejul implinirii unui secol de viata.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!