Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Iohannis, dupa discutiile cu Macron: Obiectivul de aderare la Spatiul Schengen ramane de actualitate

Iohannis, dupa discutiile cu Macron: Obiectivul de aderare la Spatiul Schengen ramane de actualitate

Autor:

La finele mai multor zeci de minute in acre au avut discutii – intre patru ochi, dar si oficiale, alaturi de membrii delegatiilor celor doua state, presedintii roman si francez au iesit impreuna, cu circa un sfert de ora dupa ora 15, in fata presei, pentru o conferinta comuna.

 

discutii 1 Iohannis, dupa discutiile cu Macron: Obiectivul de aderare la Spatiul Schengen ramane de actualitateDupa ce, in prima faza, a transmis faptul ca “Romania ramane una dintre tarile europene cele mai atasate francofoniei”, dar si ca “multi romani cu inalta calificare profesionala lucreaza in Franta”, presedintele Iohannis a adus in discutie tema aderarii la Spatiul Schengen. Romania “va acorda sustinere consistenta proiectul Europei apararii, la care dorim sa participam de la bun inceput. (…) Obiectivul Romaniei de aderare la Spatiul Schengen ramane unul de actualitate. Romania actioneaza deja de facto ca un stat reposabil al Spatiului Schengen (…) Aderarea Romaniei va consolida securitatea Spatiului Schengen si va transmite un semnal puternic in sprijinul constructiei europene”, a subliniat liderul de la Cotroceni.

sursa foto: captura video B 1 Tv    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!