Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Iohannis: daca s-ar gratia coruptii, s-ar da un semnal total gresit

Iohannis: daca s-ar gratia coruptii, s-ar da un semnal total gresit

Autor:

Printre multiplele reactii aparute in ultimele ore, dupa ce s-a aflat de demersul senatorului Nicolae, de a depune amendamente pe Legea gratierii, care ar include si fapte de coruptie, se numara si cea a sefului statului.

 

603806 814444195309500 916032629073981295 n iohannis 2 500x500 Iohannis: daca s ar gratia coruptii, s ar da un semnal total gresitIn cateva cuvinte, Iohannis a dat de intels ca, daca s-ar face acest pas, ar fi taxat de societate. “N-as vrea sa intru in detalii, situatia se afla la Parlament”, a declarat Iohannis, la finele bilantului Ministerului Public. “Daca s-ar gratia coruptii, cred ca s-ar da un semnal total, total gresit in societate”, a mai mentionat presedintele, adaugand ca, totodata, “conteaza pe bunacredinta a parlamentarilor”.

Trebuie spus, in acelasi context, ca si Liviu Dragnea s-a declarat in dezacord cu gratierea faptelor de coruptie. “Eu nu sustin o Lege a gratierii pentru fapte de coruptie. Categoric – nu. Nu este cazul sa ne inflamam, pentru ca oricine poate depune amendamente”, a declarat, in urma cu scurta vreme, seful PSD, dupa ce senatorul social-democrat a inaintat demersul ce a iscat indelungi comentarii.

foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!