AcasăPoliticaIohannis, cu cohorta de umbrele la Luxemburg (VIDEO)

Iohannis, cu cohorta de umbrele la Luxemburg (VIDEO)

Cateva imagini din cadrul vizitei sefului statului in Luxemburg fac, de cateva ore, inconjurul mediului online. Protagonist este, asadar, Klaus Iohannis, ferit temeinic de vicisitudinile naturii cu o adevarata armata de umbrele.

La nici doua luni de cand presedintele american impresiona cu dezinvoltura cu care intr-o prima faza a coborat, alaturi de Prima Doamna a SUA, din aeronava prezidentiala, pentru ca apoi sa se plimbe pe strazile Havanei, de fiecare data alegand sa-si duca singur umbrela, avem in fata ochilor imagini cu liderul de la Cotroceni mergand prin ploaie.

Doar ca nu oricum, ci alaturi de sotia sa, Carmen, care il insoteste in deplasarea din Regatul Luxemburg. Pana aici nimic iesit din… ploaie, doar ca, din imaginile prezentate de B1 TV, de exemplu, se vede cat se poate de clar ca familia prezidentiala e flancata de o adevarata armata de umbrele. E drept ca ploua destul de tare, dupa cum se vede/aude din inregistrarea respectiva, in care apar in bataia stropilor si alti oficiali, precum si cadre militare de o varsta venerabila, dar si jurnalistii aflati la eveniment.

 

 

 

 

 

 

 

author avatar
eNational
689 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger