AcasăPoliticaIohannis crede ca "in final" Antonescu il va sustine la prezidentiale

Iohannis crede ca „in final” Antonescu il va sustine la prezidentiale

Actualul lider al PNL, Klaus Iohannis, e de parere ca, in calitate de fost presedinte al liberalilor, Crin Aantonescu se va alatura echipei partidului si il va sustine, „in final”, la alegerile pentru cea mai inalta functie in stat.

Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale la scrutinul prezidential din noiembrie, mizeaza pe sustinerea lui Antonescu, desi aceasta din urma spunea, intr-un interviu acordat unui post TV, in urma cu doar cateva zile, ca nu se va implica in sustinerea campaniei electorala a actualului sef al PNL, si ca nu stie daca il va vota.

Primarul Sibiului a declarat, luni seara, la postul B 1 TV, ca e convins ca, fiind loial PNL-ului, predecesorul sau la conducerea Partidului National Liberal se va alatura echipei partidului. „Eu cred ca in final (Crin Antonescu-n.r) ma va sustine, fiindca ca este loial partidului si in definitiv isi va da seama ca aici nu este vorba despre Klaus Iohannis, ci despre PNL, despre noul PNL, despre dreapta rezultata din fuziunea PNL- PDL. Ca fost presedinte PNL cu siguranta va veni alaturi de echipa partidului”, a spus candidatul ACL la prezidentiale.

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger