Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Iohannis convoaca marti Parlamentul si o noua runda de consultari

Iohannis convoaca marti Parlamentul si o noua runda de consultari

Autor:

Presedintele pregateste a doua runda de discutii, la Cotroceni, cu reprezentantii formatiunilor parlamentare. De aceasta data, sunt mari sanse ca la consultari sa se prezinte si social-democratii, dar si membrii formatiunii conduse de Tariceanu si Constantin.

 

klaus iohannis Iohannis convoaca marti Parlamentul si o noua runda de consultariDrept urmare, la exact o saptamana de cand la sediul Presedintiei se prezentau delegatii ale partidelor ce urmeaza sa aiba reprezentanti in Legislativ, nu, insa, tocmai formatiunile ce se aliaza in vederea formarii noului Executiv – PSD-ul si ALDE, la Cotroceni vor avea loc noi consultari privind formarea Guvernului.

In acest sens, dupa ce a felicitat PSD-ul pentru rezultatul obtinut in recentele alegeri, dar si parlamentarii, 465 la numar, care au obtinut voturi care sa le asigure prezenta in viitorul Legislativ, presedintele a anuntat faptul ca martea viitoare, mai exact pe 20 decembrie, va convoca noul Parlament, la ora 12. “Iar pentru miercuri si joi voi convoca consultari cu partidele politice”, a mentionat liderul de la Cotroceni, vineri dupa-amiaza, intr-o conferinta.

Va amintim ca precedenta data cand s-a formulat o astfel de invitatie la discutii, PSD-ul anunta, prin vocea liderului partidului, ca asteapta investirea noului Parlament pana sa aiba astfel de consultari cu presedintele, in timp ce reprezentantii ALDE le vedeau premature. Dar si ca la alegerile din 11 decembrie, PSD a obtinut 221 de mandate de senatori si deputati, in timp ce ALDE 29.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 27-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!