AcasăPoliticaIohannis ar amana referendumul. Reactie din PSD!

Iohannis ar amana referendumul. Reactie din PSD!

Nici bine nu s-a aflat, pe surse ce-i drept, ca seful statului ar fi hotarat sa mai tina in asteptare initiativa referendumului, pentru care obtinuse unda verde din Parlament de saptamani bune, ca din directia PSD-ului a aparut o prima reactie.

In primul rand, trebuie spus ca au fost cei de la Hotnews, care au invocat surse oficiale din cadrul Palatului Cotroceni, notand ca presedintele Iohannis ar lua in calcul sa amane referendumul, fara ca acest lucru sa insemne ca ar vrea sa renunte cu totul la idee, ci ca ar vrea sa tina varianta ca un soi “polita de asigurare pentru salvarea justitiei daca PSD va incerca din nou sa slabeasca legislatia penala sau va ataca institutii cheie din sistemul judiciar”, mentioneaza sursa citata.

Ulterior, pesedistul Codrin Stefanescu a reactionat cat se poate de categoric. “In fotbal se numeste joc de glezne. In politica se numeste <<nu stim exact ce sa facem!>>, a subliniat oficialul PSD, la Romania TV, nu inainte de a aduce in discutie faptul ca si social-democratii vor referendumuri, unul dintre ele pe tema familiei in acceptiune ortodoxa.

E de mentionat, insa, faptul ca pana la momentul de fata Presedintia nu a facut niciun comentariu pe marginea informatiei aparute pe surse.

Va amintim ca Parlamentul a dat aviz cererii presedintelui inca din 13 februarie si ca in tot acest rastimp s-a asteptat ca Iohannis sa anunte data la care va fi convocat, dar si intrebarea.

261 afisari

1 COMENTARIU

  1. De cate ori aud de functia asta de sef al statului ma uit din nou in Constitutie si nu o gasesc,ma uit apoi la prostitutie si iar nu o gasesc.Insa vad un guvernator,cam parasit de stapanii coloniei,dezorientat ca nu a primit in plic intrebarea intrebatoare si fiind total nestiutor,nepregatit,habarnist si curand aproprietar din nou a sase case a inceput sa o lalaie dar fara voce.Sa-l vedem pe ,,seful statului”sau guvernatorul coloniei,atunci cand UE ne va arunca peste bord,ne mai ramane colacul de salvare dat de aliatul stratagemic,daca si asta pleaca nu ne mai ramane nimic,vom intra solemni si tacuti,in afara de cei cu hashishtagul in gura,in deriva.Urmeaza,apoi,sa se indure alt(i) stapan(i) sa ne pescuiasca ca sa ne scape de la inec,sper sa fie un scenariu sf.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger